RIJALITI

Žestoka rasprava Aleksandre, Davida i Lepog Miće: “Za piće se i te kako prodaješ, ku*vo raspala”(Video)

Aleksandra Subotić i David Dragojević ponovo su se posvađali za stolom, a ovaj put su pomenuli njeno dijete Magdalenu  i Aleksandra Čabarkapu. David je prokomentarisao da voli Magdalenu, ali da je Aleksandra sa Čabarkapom bila zbog novca.

Govorila si da sam uzimao pare preko Magdalene. Ona je to radila, imala dijete sa 16 godina i ostala pored njega. Ja sam čak i Ani govorio o djetetu u lijepom smislu. Osjetila je moć pored Čabarkape, a znala je da ima četvoro djece. Rodila si dijete jer si osjetila moć i pare– izjavio je David.

Aleksandra ga prekinula:

Ja o tome nisam imala pojma. On mene jeste gurnuo. Ne možeš da porediš prostituciju sa rođenjem djeteta. Nije mi jasno. I tebe sam voljela, kao i njega. Tvoje konstatacije su užasne. Ja kad sam saznala da sam trudna niko kući bio nije. Šta je trebalo da uradim? Nemoj meni te priče, ti si koristio bivšu djevojku za novac, čak je i mene podržala-rekla je Aleksandra.

Došlo je na pitanje kako se Aleksandra ne prodaje za budžet.

Naime Lepi Mića se nadovezao:

Lepi Mića je istakao da se i te kako prodaje za piće na žurki koju Veliki šef organizuje svakog utorka. Zbog toga je nastala žestoka svađa između njih, a on joj je uputio niz brutalnih uvreda.

Za piće se i te kako prodaješ, ku*vo raspala! – rekao je Lepi Mića.

Ja sam rekla da se ne prodajem za budžet, samo sam branila svoju drugaricu! – rekla je Aleksandra.

Zadrugar je sve vrijeme pričao o Aleksandrinoj promeni u ponašanju koja mu se nije dopala, a Stanija je napomenula Mići da je ne ubraja u njihov klan budući da su danas stavile tačku na svoje prijateljstvo.

One su za sebe, ja sam za sebe, to treba da znaš – rekla je Stanija.

Ja tebe nisam spomenuo. Rekao sam da se prodaje za piće, ali rekao sam u jednini. Ja sam se jutros i sa Majom raspravljao – odgovorio je Mića.

Pogledajte video rasprave:

Related Articles

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Close