RIJALITI

Biljana Dragojević šokirana Aleksandrinom izjavom(Video)

Ulazak Aleksandre Subotić u „Zadrugu“ šokirao je učesnike rijalitija, a jedna od onih koji su najviše strepili kakav će odnos Subotićeva imati s Davidom Dragojevićem je njegova majka Biljana. razgovoru za „Alo!“ ona je priznala da su je pojedini Aleksandrini gestovi razočarali, ali i da od Davida tek očekuje da pokaže zube Aleksandri.

Iskrena da budem, pomalo sam razočarana i bijesna zbog Aleksandrine priče da je podigla moju kuću i renovirala je. Ne znam čemu takva priča, tim prije što i ona zna da to nije istina. Njih dvoje jesu renovirali sobu u kojoj borave, jer nisu htjeli da je ostave onakvu kakva je bila. Htjeli su da je naprave po sopstvenoj želji i to je bilo njihovo jedino ulaganje. Kada sam sama renovirala i krečila, Aleksandra je bila u rijalitiju i nije imala nikakve veze s tim.Upravo zbog toga me je pogodilo što se priča o nekom ogromnom ulaganju. Samo rođenom bratu i sestri dozvoljavam da ulože novac u moj dom jer rade i žive u Americi, a ova kuća je i njihova – kaže Dragojevićeva i ističe da tek očekuje haos u rijalitiju.

Razmišljala sam kako će sve izgledati kada Aleksandra uđe, zamišljala sam Davidovu reakciji i bez pretjerivanja, strepila sam od nje. Evo, to se dogodilo i sigurna sam da tek slijedi svašta. Pratila sam Aleksandrin i Davidov sukob, pa vidim da mu nije svejedno i da su oboje daleko od te ravne crte. Mislio je da će mu biti lako ako uđe, ali je zaboravio da je s Aleksandrom bio prije samo tri mjeseca – navodi Biljana.

Da se podsjetimo videa u kome je Aleksandra rekla da njeni fanovi su napravili kuću Davidu:

Related Articles

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Close