Održana komemoracija Divne Karleuše, Jelena Karleuša vidno shrvana

Divna Karleuša, majka Jelena Karleuše, preminula je u nedjelju poslije duge i teške bolesti. Jelenu su sačekali prijatelji na aerodromu u Beogradu  te joj rekli tužnu vijest o majčinoj smrti.

Sahrana majke Jelene Karleuše biće danas na Novom bežanijskom groblju sa početkom od 14.30 sati. U 11 sati u zgradi Radio Beograda (Kamena sala), održana je komemoracija Mada je Jelena uvijek ostavljala utisak jake žene, majčina smrt je najteži životni udarac.

Jelena Karleuša je gotovo neprepoznatljiva ne samo zbog otečenosti od plakanja, već i zbog drastično kraće kose, a s obzirom na to da je na jakim lijekovima za smirenje svi se nadaju da će uspjeti da izdrži sahranu.

Divna će počivati pored fudbalera Gorana Bunjevčevića, koji je bio Tošićev veliki prijatelj. Jelena i Duško stigli su na groblje u pratnji obezbjeđenja.

Pop diva korača uz supruga. Čim je izašla iz automobila tražila je supruga i uzela ga je pod ruku. Na sahranu je i stigao Velimir Gale Mitrović, s kojim je Divna bila 17 godina, noseći veliki buket. Gale nije mogao da progovori od bola zbog gubitka. Među prvima na groblje je stigao pjevač Beki Bekić, koji je nosio crvenu ružu.

Voditelica Jelena Petković održala je potresan govor na komemoraciji Divne Karleuše.

Dragi prijatelji, dragi saradnici, dragi poštovaoci lika i dela Divne Karleuše, želim da vam se zahvalim što ste danas došli. Divnu ćemo danas u 15.20 ispratiti na Novom bežanijskom groblju, a porodica će saučešća primati od 14.30 u kapeli. Molim vas ispoštujte ovu porodicu– kroz suze je rekla njena kolegica.

Mnogo mi je teško s obzirom na to mnogi smo učili od nje. Nema više naše Divne. U nedjelju popodne sve nas je iznenadila ova ružna vijest. Ja i dalje mislim da je sve ovo košmar iz koga ću se probuditi. Kako Divna možeš da odeš? Kako svijet može dopustiti da neko ko je bio toliko veliki, dobar, iskren, neko ko je bio borac, žena koja je u svojoj borbi pobjedila surovi život. Gdej odlaze svi ti divni ljudi poput Divne? Zar taj nebeski prostor nije već dovoljno popunjen svim tim čistim dušama. Kada će neko reći dosta-skrhana je od bola Jelena Petković.

About admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)