RIJALITI

Zerina potpuno poludjela, obrijala glavu na ćelavo(VIDEO)

Nakon žestoke svađe između Zerine i Vlade, ona je doživjela takav šok da je odlučila da obrije glavu. Kada se vratila u izolaciju Vlada se zaprepastio kada je ugledao.

Da se podsjetimo Zerina Hećo je nakon žestoke svađe sa Vladimirom Todorovićem doživjela nervni slom u dvorištu “Zadruge”.

Svađa između njih dvoje se odvijala u izolaciji. Zerina je počela razgovor sa Mikijem.

Ovaj me rijaliti ubija, uništio me, sada sam popila lijek, da se smirim, zato što nije nešto okej, i to je to, idem sada- rekla je Zerina Mikiju.

Što se nako ponašaš, pitam te nešto, što da ne čuje neko, jeli nećeš da razgovaraš samnom, šta hoćeš od mene više- ljutito je Zerina pitala Vladimira.

Ti misliš da možeš tako da se zajebavaš samnom, ne možeš se zajebavat samnom, idemo ispočetka. Što si budaletina, što si se vratio, mene istjeruješ napolje, ja tvoje kuče, sluškonja. Stide se tvoji prijatelji mene, ja ne normalna jeli. Ti si iskren, ja nisam, šta si ti onda. Ko si, ako ne možeš da budeš ono što jesi. Koga ti više zajebavaš, koda sam ja smetljarka, šta hoćeš ti da mjenjaš na meni, ti imaš emociju- histerisala je Zerina

Izlazi hoću da spavam, nemoj mi se derati ovdje, ti ćeš biti velika budala s takvim ponašanjem. Bježi tamo Zerina, skloni se, okej, nemoj ovo da radiš, skloni se od mene, da li ti je jasno bre, nemožeš samnom ovo da radiš, ovo možeš da radiš sa drugim ljudima samnom ne, jeli ti jasno, to ludačko ponašanje, skloni se od mene, samo praviš budalu od sebe, zamolio sam te da budeš kulturna a ne da se dereš, nauči kako da pričaš- rekao je jako ljutito Vladimir.

Pogledajte video kako je izgledalo šišanje:

Pogledajte video reakciju Vlade;

Related Articles

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Close