Odaberite pravu nijansu crvenog ruža

Mat crveni ruževi apsulutni su trend ove godine. Također i dokaz za to su slavne ličnosti koje koriste tonove ruževa. Jarko crveni ruž slijedi prirodnu liniju usana, a trik je u tome što je uz gornju usnu iscrtana suptilna bijela linija koja ističe Kupidov luk te se usne doimaju punije. Ako se odlučite nakon nježnih ružičastih usana u crvene, najvažnije je da odaberete pravu nijansu kako bih izgledali glamurozno i seksi.

Većina žena bira ruž isključivo prema boji kože. Ali to je greška jer se boja tena mijenja kada, naprimjer stavljate bronzer ili preparat za samotamnjenje. Također crveni ruž birajte i prema vašim očima, koja je za razliku boje kože uvijek ista. Uz pravilan odabir nijanse crvene boje i vaše oči će da zablistaju.

Predstavljamo vam smijernice koje ćete pratiti u potrazi za savršenim crvenim ružem.

Ten boje karamele

Idealan crveni ruž za žene sa tonom boje karamele je onaj u nijansama trešnje. Boja trešnje će ublažiti žute podtonove koji ovaj tip kože ima i savršeno naglasiti ljepotu usana.

Tamni ten

Baš kao i ten boje karamele, tamni ten ima žute podtonove. Tamniji ten dozvoljava eksperimentisanje sa svim nijansama crvenog ruža, osim onog sa narandžastim podtonovima. Djevojke sa tamnijim tenom za dnevni look mogu nositi crveni ruž u nijansi maline.

Svijetli ten

Prema beauty stručnjacima, svijetli ten ima izražene roze podtonove. Naime žene sa svijetlim tenom trebaju birati crvene ruževe sa plavim i rozim podtonovima. Ruževi trebaju da budu bordo ili klasični crveni ruž.

Izrazito svijetliji ten

Djevojke sa izrazito svijetlijim tenom moraju posebno voditi računa da ne pretjeraju sa make-uopom ili da ne promaše željenu nijansu. Ovakav ten ima žućkasti podton te mu najviše odgovara crveni ruž sa narandžastom nijansom.

Također crveni ruž birajte prema boji očiju;

Uz svijetlosmeđe, oči boje lješnjaka i zelene oči najbolje pristaje ruž jarke narandžasto-crvene nijanse. Upravo će ta nijansa crvenog ruža sa smeđim tonom u očima istaknuti glamurozni sjaj.

Prije nanošenja jarkocrvenog ruža usne po njihovu vanjskom rubu iscrtajte crvenom olovkom. Da bih bile punije, bijelom olovkom istaknite Kupidov luk te potom usne premažite ružem unutar linija. Kako retrolook ne bi bio preistaknut, lagano razmažite rubove.

About admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)