Ognjen Vranješ: Dosta mi je svega

Ognjen Vranješ odlučio je da progovori i stavi tačnu na priču između njega i Jelene Karleuše.

Strasti koje su se uzburkale od kako se saznalo za Ognjena Vranješa i Jelene Karleuše, još uvijek se ne stišavaju.

Ognjen je dugo šutio o svemu i samo jednom se oglasio na svom Instagram profilu, pa taj post brzo obrisao, ipak Ognjen je odlučio da progovori i stavi tačku na sve.

Ognjen je rekao kako je Duško Tošić znao za njegovu i Jeleninu vezu, ali da nije reagovao. Nikada nisam bio fan i niko nikada nije mogao , niti će moći da me tako predstavi. Duško je znao za našu vezu, ali ja jednostavno ne želim da budem više dio ove priče.Dosta mi je više svega- rekao je Ognjen Vranješ za Alo Vip magazin.

kako doznajemo danas bi Jelena Karleuša trebala da se vrati u Beograd, kako bih sa ekipom snimala emisiju “Zvezde Granda” koja je već prošle nedelje zbog nje promjerena.

Da se podsjetimo, skandal koji se dogodio između Jelene Karleuše i Ognjena Vranješa, gdje se odmah odazvao i Jelenin suprug Duško Tošić počeo je 3.januara kada je kako saznajemo Duško oduzeo Jeleni mobitel u kojem je pronašao dopisivanje njeno sa Ognjenom. Nakon toga usljedila je javna svađa Jelene i Vranješa, iznošenje golih fotografija i detalja afere, a javnost se svakoga dana šokirala sa novim detaljima.

About admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)