Ovo su najbolje čestitke za Božić

Naravno, poneki radije primaju i šalju tradicionalne čestitke u koje također ispisuju svoje božićne i novogodišnje poruke. Ako tražite inspiraciju za poruke koje već šaljete ili ćete uskoro slati obitelji i prijateljima, pronašli smo za vas neke od najboljih poruka proteklih godina:

1. Srećan Božić i blagosovljeno badnje veče, nek ti Bog dragi podari puno sreće i veselja u godini novoj. Nek te prate: ljubav, mir, sreća i veselje. Želim ti srećan božić i badnje veče.

2. Život je lep kada se živeti zna, zato uzmi sve što ti život da. Sreća je lepa i živi zbog nje, ne traži previše i imaćeš sve. Od srca srećan Bozić i srećna Nova godina!!!

3. Dobro zdravlje, mir u duši, radost u mislima, mladost u srcu, uspeh u radu, puno sreće, blaga mnoga i od ljudi i od Boga.

4. Ljubav i radost, nežnost i blagost, sreća i vedrina, osmeh i toplina, neka svega toga tebi i najmilijima ovaj Božić ima!!!

5. Tebi se Bože sada molim za sve one koje volim! Ispuni im svaku zelju, neka žive u veselju, nek im svaki bude dan kao Božić radostan!

6. Rijetko kad čovjek osjeti ljubav, sreću, toplinu i potrebu za bližnjima kao na Božić. Neka taj osjećaj prati tebe i tvoje kroz cijelu godinu! Sretan Božić!”

7. Kad Božić pokuca na vrata i spoje se kazaljke sata, neka ispune ti se sve želje, tugu neka ‘otjera veselje. Sretan Božić.

8. Svaka minuta sretna ti bila, svaka ti se želja ispunila. Za blagdan neka te sreća prati, ljepše želje ne mogu ti dati.

About admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)